Klanten

Met Social Influence werk ik voor verschillende ondernemers in variërende branches en met persoonlijke wensen op het gebied van marketing, communicatie, branding of Social Media. Bij elk project creeër ik samen met jou een plan-op-maat, wat gaat jouw onderneming verder brengen?

&C Media / &C TV

&C Media is het 360-graden mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, een website, app, online shop, eigen tv-programma's en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld zien. Als Interim Marketing Manager heb ik tijdelijk het team van &C versterkt op het gebied van campagne management, de lancering van de webshop en merchandise collectie en alle communicatie en PR rondom de &C productie TV-programma's.

&C / RTL - Chantals Pyjama Party

In samenwerkig met RTL hebben we een live event ontwikkeld rondom een van Chantals TV-programma's: Chantals Pyjama Party (voorheen Chantal blijft slapen). Op 15 & 16 november was het tijd voor de allereerste editie van Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome. Binnen een periode van 7 maanden hebben we 30.000 tickets verkocht en een beoordeling van een 8,9 ontvangen voor de show vol met onverwachte wendingen, bijzondere optredens en Chantal op haar best. 

MS Mode

MS Mode is een fashionretailer speciaal gericht op vrouwen met curves (maat 40 t/m 54). Het imago van MS Mode heeft zowel door het failissement (2015) als door het aanbod van de mode een moeilijke positie, maar na het failissement is de collectie hipper dan ooit en echt niet alleen maar een oudere doelgroep. MS Mode heeft een grote uitdaging voor de boeg, tijd om het imago een boost te geven via verschillende branding projecten, influencers en het professionaliseren van hun Social Media.

JobSwift - Freelance platform

Het nieuwste freelance platform van Nederland wil zichzelf op de kaart zetten in Nederland. Met Social Influence heb ik de marketing strategie opgezet en een contentplan ontwikkeld. Via organic Social Media en paid campagnes hebben we verschillende freelancers naar het platform getrokken en geholpen aan een nieuwe opdracht!

Time to get social?

Neem contact op met Social Influence, wij helpen je graag om een succes te maken van je online inspanningen!

Made with Qards